Prodej rodinného domu 138 m², Kuchařovice

6 290 000 Kč

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej hrubé stavby rodinného domu v malebné obci Kuchařovice, která čeká, až ji proměníte ve svůj vysněný domov. Tento řadový dům nabízí ideální kombinaci prostoru, pohodlí a klidu pro vaši rodinu. S dispozicí 4+kk a celkovou výměrou 138 m2 v hlavním obytném prostoru se jedná o perfektní místo pro váš nový život. Vstup je zajištěn protihlukovými posuvnými dveřmi HS portal. V prvním nadzemním podlaží se dále nachází chodba, tři pokoje o výměrách 15,4, 15,5 a 17,7 m2 a druhá koupelna s toaletou.
Díky velkoryse navrženému obývacímu pokoji s jídelnou a kuchyní, který se otevírá na úchvatnou terasu o velikosti 35 m2, získáváte ideální prostor pro rodinné i společenské setkání.
S použitím prémiových materiálů, včetně prémiové střešní krytiny Mediterran danubia EVO, bezúdržbových střešních oken Velux (trojskla) a protihluková střední stěna, je dům navržen pro maximální pohodlí a dlouhodobou spokojenost.
Dům je vybaven protihlukovými posuvnými dveřmi HS portal a podsklepením s klenutým sklepem, což nabízí mimořádnou úložnou kapacitu a flexibilitu. Stavba zahrnuje střechu, okna, zateplení fasády, okapy a retenční nádrž. Dům je podsklepený, venkovním vstupem se dostaneme do klenutého sklepa o velikost 6x4 m.
Nenechte si ujít šanci začít novou kapitolu svého života v domově, který můžete dokončit a zařídit přesně podle svých představ.
Představte si klidné ráno na vaší terase s výhledem do zeleně, obklopeni pohodlím a stylem, který jste si sami vytvořili.
S energetickou třídou B je tento dům navržen tak, aby maximalizoval účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí. Koupi nemovitosti lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti E1272Z055
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 250 m²
Plocha užitná 138 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist